Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Valhalla

15/03/2014 | 1 kommentar

Indspilningsår: 1986
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktør: Peter Madsen, Jeffrey James Varab(co-director)
Skuespillere: Dick Kaysø, Preben Kristensen, Laura Bro, Marie Ingerslev
Spilletid: 89 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDB-bedømmelse: 7.4

Resumé: Følg én mands flugt ind i de store skove og hans vilde jagt på tilfredsstillelse, forståelse og kærlighed i områder med noget af det tykkeste snedække i verden.


Se Valhalla på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Valhalla havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Valhalla ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Valhalla herunder:Fra premieredatoen (15. marts, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Valhalla er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Valhalla stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Valhalla

  1. Michael Jørgensen - kl. 17:25, 05-10-2017:

    Det eneste gode ved denne film er Mads Mikkelsens replikker ( han har ingen ). Jeg købte filmen da den udkom, så den kun færdig, fordi jeg havde brugt pengen. bagefter smed jeg filmen væk, ville ikke engang give den gratis ud, for jeg så ingen grund til at andre skulle spilde tid på at se den. En utrolig dårlig film, og en elendig historie. Valhalla rising er den støste filmskuffelse jeg nogensinde har haft, og vil givetvis aldrig nogensinde opleve en så stor skuffelse igen. Men hvis nogen vil se den, kan jeg abefale et sæt kort til kabale eller et spil kryds og bolle, medens film afvikler sin tamme fortælling.

    Skriv kommentar