Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Valhalla

15/03/2014 | Flixfilm

Se Valhalla på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Adventure, Fantasy, Thriller
Instruktør: Fenar Ahmad
Skuespillere: Roland Møller, Jacob Lohmann, Salóme Gunnarsdóttir
Spilletid: 105 min
Land: Denmark, Norway, Sweden, Iceland
Sprog: English, Danish
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Følg én mands flugt ind i de store skove og hans vilde jagt på tilfredsstillelse, forståelse og kærlighed i områder med noget af det tykkeste snedække i verden.

Valhalla havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Valhalla på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Valhalla ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Valhalla stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Valhalla, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Valhalla er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Valhalla

  1. Michael Jørgensen - kl. 17:25, 05-10-2017:

    Det eneste gode ved denne film er Mads Mikkelsens replikker ( han har ingen ). Jeg købte filmen da den udkom, så den kun færdig, fordi jeg havde brugt pengen. bagefter smed jeg filmen væk, ville ikke engang give den gratis ud, for jeg så ingen grund til at andre skulle spilde tid på at se den. En utrolig dårlig film, og en elendig historie. Valhalla rising er den støste filmskuffelse jeg nogensinde har haft, og vil givetvis aldrig nogensinde opleve en så stor skuffelse igen. Men hvis nogen vil se den, kan jeg abefale et sæt kort til kabale eller et spil kryds og bolle, medens film afvikler sin tamme fortælling.

    Skriv kommentar