Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Valkyrie: The Plot to Kill Hitler

Valkyrie: The Plot to Kill Hitler

02/03/2016 | Flixfilm

Se Valkyrie: The Plot to Kill Hitler på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary
Instruktør: Kevin Burns
Skuespillere: Robert Clotworthy, Christopher McQuarrie, Jens Jessen, Ulrich Wickert
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Denne medfølgende dokumentar til filmen Operation Valkyrie går i detaljer med historien om de oprørske tyske officerers forsøg på at dræbe Adolf Hitler.


Se Valkyrie: The Plot to Kill Hitler på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkValkyrie: The Plot to Kill Hitler havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Valkyrie: The Plot to Kill Hitler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Valkyrie: The Plot to Kill Hitler herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Valkyrie: The Plot to Kill Hitler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Valkyrie: The Plot to Kill Hitler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar