Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Valkyrie: The Plot to Kill Hitler

Valkyrie: The Plot to Kill Hitler

02/03/2016 | Ingen kommentarer

Se Valkyrie: The Plot to Kill Hitler på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary
Instruktør: Kevin Burns
Skuespillere: Robert Clotworthy, Christopher McQuarrie, Jens Jessen, Ulrich Wickert
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Denne medfølgende dokumentar til filmen Operation Valkyrie går i detaljer med historien om de oprørske tyske officerers forsøg på at dræbe Adolf Hitler.


Se Valkyrie: The Plot to Kill Hitler på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Valkyrie: The Plot to Kill Hitler havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Valkyrie: The Plot to Kill Hitler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Valkyrie: The Plot to Kill Hitler herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Valkyrie: The Plot to Kill Hitler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Valkyrie: The Plot to Kill Hitler stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar