Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Valkyrie

24/02/2015 | Flixfilm

Valkyrie på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Drama, History, Thriller
Instruktion: Bryan Singer
Skuespillere: Tom Cruise, Bill Nighy, Carice van Houten
Spilletid: 121 min
Land: United States, Germany, Italy, Spain, France, Japan, United Kingdom
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Naziobersten Stauffenberg vender tilbage til hjemlandet Tyskland og udpønser en dristig plan om at skabe en skyggeregering og snigmyrde Adolf Hitler.

Valkyrie havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Valkyrie på YouTube.Se Valkyrie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Valkyrie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Valkyrie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Valkyrie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Valkyrie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar