Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Valley of the Dead

Valley of the Dead

11/07/2022 | Flixfilm

Valley of the Dead på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Under den spanske borgerkrig må en lille gruppe ærkefjender samarbejde, da de møder kødædende zombier, som er blevet skabt i et nazistisk eksperiment.

Valley of the Dead havde premiere på Netflix Danmark den 11. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Valley of the Dead på YouTube.Se Valley of the Dead på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Valley of the Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Valley of the Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Valley of the Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Valley of the Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar