Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Valley Uprising

Valley Uprising

26/04/2016 | Ingen kommentarer

Se Valley Uprising på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: Peter Mortimer, Nick Rosen, Josh Lowell(co-director)
Skuespillere: Peter Sarsgaard, Alex Honnold, Yvon Chouinard, Royal Robbins
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Bjergklatringens 50 år lange historie i Yosemite Valley fortælles i denne dokumentar, som opridser en oprørsk modkulturs fødsel og stigende popularitet.


Se Valley Uprising på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Valley Uprising havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Valley Uprising ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Valley Uprising herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Valley Uprising er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Valley Uprising stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar