Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vampire Academy

Vampire Academy

01/10/2017 | Flixfilm

Se Vampire Academy på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Comedy, Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Mark Waters
Skuespillere: Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky, Gabriel Byrne
Spilletid: 104 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: På kostskolen Skt. Vladimirs Akademi lærer Rose Hathaway at klare livet som dhampir, en halvt menneskelig vampyr, og forbereder sig på at blive leder af moroierne.


Se Vampire Academy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVampire Academy havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vampire Academy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vampire Academy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vampire Academy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vampire Academy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar