Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vampire Academy

Vampire Academy

01/10/2017 | Flixfilm

Vampire Academy på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Comedy, Drama
Instruktion: Mark Waters
Skuespillere: Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovskiy
Spilletid: 2 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.4

Handling: På kostskolen Skt. Vladimirs Akademi lærer Rose Hathaway at klare livet som dhampir, en halvt menneskelig vampyr, og forbereder sig på at blive leder af moroierne.

Vampire Academy havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vampire Academy på YouTube.Se Vampire Academy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Vampire Academy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vampire Academy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vampire Academy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vampire Academy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar