Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vampire Academy

Vampire Academy

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Vampire Academy på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Comedy, Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Mark Waters
Skuespillere: Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky, Gabriel Byrne
Spilletid: 104 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: På kostskolen Skt. Vladimirs Akademi lærer Rose Hathaway at klare livet som dhampir, en halvt menneskelig vampyr, og forbereder sig på at blive leder af moroierne.


Se Vampire Academy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Vampire Academy havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vampire Academy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vampire Academy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vampire Academy er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vampire Academy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar