Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vampire in Brooklyn

Vampire in Brooklyn

30/09/2016 | Flixfilm

Se Vampire in Brooklyn på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Comedy, Fantasy, Horror, Romance
Instruktør: Wes Craven
Skuespillere: Eddie Murphy, Angela Bassett, Allen Payne, Kadeem Hardison
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Eddie Murphy spiller den eneste overlevende af en race af vampyrer, der kommer til Brooklyn på jagt efter en måde til at leve længere end til næste fuldmåne.


Se Vampire in Brooklyn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVampire in Brooklyn havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vampire in Brooklyn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vampire in Brooklyn herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vampire in Brooklyn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vampire in Brooklyn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar