Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vampire in the Garden

Vampire in the Garden

16/05/2022 | Flixfilm

Vampire in the Garden på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kellen Goff, Paul Castro Jr., Megumi Han
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En vampyrdronning og en menneskepige slår sig sammen for at søge efter et paradis – et sted, hvor mennesker og vampyrer lever fredeligt sammen side om side.

Vampire in the Garden (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vampire in the Garden på YouTube.Se Vampire in the Garden på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vampire in the Garden (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vampire in the Garden (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vampire in the Garden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vampire in the Garden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar