Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vampires

02/05/2020 | Flixfilm

Vampires på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Action, Horror, Thriller
Instruktion: John Carpenter
Skuespillere: James Woods, Daniel Baldwin, Sheryl Lee
Spilletid: 108 min
Land: United States, Japan
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Et hold vampyrjægere går i krig mod en flok håndlangere, der leder efter en talisman, som vil gøre blodsugerne i stand til at jage i dagslys.

Vampires havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vampires på YouTube.Se Vampires på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Vampires ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vampires stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vampires, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vampires er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar