Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vampires

02/05/2020 | Flixfilm

Se Vampires på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Action, Horror, Thriller
Instruktør: John Carpenter
Skuespillere: James Woods, Daniel Baldwin, Sheryl Lee, Thomas Ian Griffith
Spilletid: 108 min
Land: Japan, USA
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Et hold vampyrjægere går i krig mod en flok håndlangere, der leder efter en talisman, som vil gøre blodsugerne i stand til at jage i dagslys.

Vampires havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Vampires på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vampires ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vampires stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vampires, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vampires er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar