Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vampires Suck

Vampires Suck

01/11/2016 | Flixfilm

Se Vampires Suck på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy
Instruktør: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Skuespillere: Jenn Proske, Matt Lanter, Diedrich Bader, Chris Riggi
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 3.4

Beskrivelse: I denne parodi på popkultur og teenagevampyrfilm spiller Jenn Proske en high school-elev, der må vælge mellem to lækre fyre.


Se Vampires Suck på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVampires Suck havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vampires Suck ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vampires Suck herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vampires Suck er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vampires Suck stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar