Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vampires vs. the Bronx

Vampires vs. the Bronx

02/10/2020 | Flixfilm

Se Vampires vs. the Bronx på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Osmany Rodriguez
Skuespillere: Jaden Michael, Gregory Diaz IV, Sarah Gadon, Shea Whigham
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Tre modige børn fra et kvarter i Bronx under hastig udvikling opdager ved et tilfælde en sammensværgelse om at suge alt liv ud af deres elskede lokalsamfund.Se Vampires vs. the Bronx på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Vampires vs. the Bronx havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vampires vs. the Bronx ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Vampires vs. the Bronx:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vampires vs. the Bronx er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vampires vs. the Bronx stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar