Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vampires vs. the Bronx

Vampires vs. the Bronx

02/10/2020 | Flixfilm

Vampires vs. the Bronx på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Horror
Instruktion: Oz Rodriguez
Skuespillere: Jaden Michael, Gerald Jones III, Gregory Diaz IV
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Tre modige børn fra et kvarter i Bronx under hastig udvikling opdager ved et tilfælde en sammensværgelse om at suge alt liv ud af deres elskede lokalsamfund.

Vampires vs. the Bronx havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vampires vs. the Bronx på YouTube.Se Vampires vs. the Bronx på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vampires vs. the Bronx ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vampires vs. the Bronx stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vampires vs. the Bronx, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vampires vs. the Bronx er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar