Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vampires

20/03/2020 | Flixfilm

Se Vampires på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kate Moran, Mounir Amamra, Juliette Cardinski, Pierre Lottin
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En teenager fra Paris, der er halvt menneske, halvt vampyr, kæmper med sine nye kræfter og familieproblemer, samtidig med at hun forfølges af et hemmeligt vampyrsamfund.


Se Vampires på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVampires (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vampires (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vampires herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vampires er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vampires (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Vampires

  1. Per - kl. 06:55, 21-03-2020:

    Traileren er til Morbius. 😀

    Skriv kommentar