Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vampyres

11/09/2022 | Flixfilm

Vampyres på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Horror
Instruktion: Víctor Matellano
Skuespillere: Marta Flich, Almudena León, Alina Nastase
Spilletid: 76 min
Land: Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.2

Handling: Et vampyrpar narrer intetanende rejsende med til deres statelige hjem på landet til hæmningsløs sex med hårrejsende konsekvenser.

Vampyres havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vampyres på YouTube.



Se Vampyres på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Vampyres ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vampyres stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vampyres, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vampyres er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar