Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Van Helsing

Van Helsing

27/12/2017 | Flixfilm

Se Van Helsing på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Stephen Sommers
Skuespillere: Hugh Jackman, Kate Beckinsale, Richard Roxburgh, David Wenham
Spilletid: 131 min
Land: USA, Czech Republic, Romania
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Vampyrjægeren Van Helsing rejser til et gådefuldt område af Europa i sine bestræbelser på at udslette Grev Dracula, Ulvemanden og Frankensteins monster.


Se Van Helsing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVan Helsing havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Van Helsing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Van Helsing herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Van Helsing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Van Helsing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar