Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Van Helsing

Van Helsing

16/07/2021 | Flixfilm

Van Helsing på Netflix

Produktionsår: 2016–2021
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kelly Overton, Jonathan Scarfe, Aleks Paunovic
Spilletid: 43 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Efter tre år i koma vågner Vanessa op til en verden, der hærges af vampyrer. Nu må hun og en broget flok overlevende kæmpe for at holde sig i live.

Van Helsing (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Van Helsing på YouTube.Se Van Helsing på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Van Helsing (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Van Helsing (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Van Helsing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Van Helsing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Van Helsing

  1. Tom g jørgensen - kl. 23:38, 11-02-2020:

    Har set alle afsnit af Van helsing men hvornår kommer 5 sæson som skulle være det allersidste sæson i serien….kommer den sidste sæson overhovede på Netflix eller skal man til at finde det et anden sted….

Skriv kommentar