Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Van Helsing

Van Helsing

08/02/2020 | 1 kommentar

Se Van Helsing på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Action, Drama, Fantasy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kelly Overton, Jonathan Scarfe, Aleks Paunovic, Vincent Gale
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Efter tre år i koma vågner Vanessa op til en verden, der hærges af vampyrer. Nu må hun og en broget flok overlevende kæmpe for at holde sig i live.


Se Van Helsing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Van Helsing (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Van Helsing (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Van Helsing herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Van Helsing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Van Helsing (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Van Helsing

  1. Tom g jørgensen - kl. 23:38, 11-02-2020:

    Har set alle afsnit af Van helsing men hvornår kommer 5 sæson som skulle være det allersidste sæson i serien….kommer den sidste sæson overhovede på Netflix eller skal man til at finde det et anden sted….

    Skriv kommentar