Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Van Wilder: Freshman Year

Van Wilder: Freshman Year

20/12/2013 | Flixfilm

Se Van Wilder: Freshman Year på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Harvey Glazer
Skuespillere: Jonathan Bennett, Kristin Cavallari, Kurt Fuller, Steve Talley
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: I denne film følger vi den unge Van på universitetet og finder ud af hvordan han udviklede sig til det vilde festmonster som vi alle kender og elsker.


Se Van Wilder: Freshman Year på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVan Wilder: Freshman Year havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Van Wilder: Freshman Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Van Wilder: Freshman Year herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Van Wilder: Freshman Year er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Van Wilder: Freshman Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar