Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Van Wilder: Freshman Year

Van Wilder: Freshman Year

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Van Wilder: Freshman Year på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Harvey Glazer
Skuespillere: Jonathan Bennett, Kristin Cavallari, Kurt Fuller, Steve Talley
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: I denne film følger vi den unge Van på universitetet og finder ud af hvordan han udviklede sig til det vilde festmonster som vi alle kender og elsker.


Se Van Wilder: Freshman Year på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Van Wilder: Freshman Year havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Van Wilder: Freshman Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Van Wilder: Freshman Year herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Van Wilder: Freshman Year er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Van Wilder: Freshman Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar