Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vanilla Sky

Vanilla Sky

30/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Vanilla Sky på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Fantasy, Mystery, Romance, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Cameron Crowe
Skuespillere: Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Kurt Russell
Spilletid: 136 min
Land: USA, Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: En mand, der har alt – penge, et godt udseende og en fantastisk kvinde – mister tilsyneladende det hele, da hans ansigt bliver frygteligt vansiret i en bilulykke.


Se Vanilla Sky på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Vanilla Sky havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vanilla Sky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vanilla Sky herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vanilla Sky er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vanilla Sky stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar