Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vanilla Sky

Vanilla Sky

02/07/2020 | Flixfilm

Se Vanilla Sky på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Fantasy, Mystery, Romance, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Cameron Crowe
Skuespillere: Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Kurt Russell
Spilletid: 136 min
Land: USA, Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: En mand, der har alt – penge, et godt udseende og en fantastisk kvinde – mister tilsyneladende det hele, da hans ansigt bliver frygteligt vansiret i en bilulykke.


Se Vanilla Sky på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Vanilla Sky havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vanilla Sky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Vanilla Sky:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vanilla Sky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vanilla Sky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar