Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vanilla Sky

Vanilla Sky

02/07/2020 | Flixfilm

Vanilla Sky på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Fantasy, Mystery, Romance
Instruktion: Cameron Crowe
Skuespillere: Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz
Spilletid: 136 min
Land: United States, Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En mand, der har alt – penge, et godt udseende og en fantastisk kvinde – mister tilsyneladende det hele, da hans ansigt bliver frygteligt vansiret i en bilulykke.Se Vanilla Sky på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Vanilla Sky havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vanilla Sky på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Vanilla Sky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vanilla Sky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vanilla Sky, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vanilla Sky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar