Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vanishing of the Bees

Vanishing of the Bees

28/05/2014 | Flixfilm

Se Vanishing of the Bees på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary, History
Instruktør: Maryam Henein, George Langworthy
Skuespillere: Ellen Page, Bret Adee, Dennis Cardoza, Henri Clement
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English, German, French
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Denne dokumentar summer over de økonomiske, politiske og økologiske konsekvenser af et mystisk fænomen: Verdens svindende bestand af honningbier.


Se Vanishing of the Bees på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVanishing of the Bees havde premiere på Netflix Danmark den 28. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vanishing of the Bees ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vanishing of the Bees herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vanishing of the Bees er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vanishing of the Bees stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar