Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vanity Fair

Vanity Fair

16/02/2021 | Flixfilm

Se Vanity Fair på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama
Instruktør: Mira Nair
Skuespillere: Gabriel Byrne, Angelica Mandy, Roger Lloyd Pack, Ruth Sheen
Spilletid: 141 min
Land: USA, UK, India
Sprog: English, French, German
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Becky Sharp bruger kløgt og charme til at kravle op ad den sociale rangstige i 1820'ernes London og bliver kurtiseret af både en ældre lord og hans ufine søn.

Vanity Fair havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Vanity Fair på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vanity Fair ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vanity Fair stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vanity Fair, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vanity Fair er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar