Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vanvittig Forelsket

Vanvittig Forelsket

20/12/2013 | Flixfilm

Se Vanvittig Forelsket på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Daniel er et lovende pianisttalent, indtil Sofie åbner en helt ny verden for ham. Men da han får mistanke om, at hun har en anden, får det voldsomme konsekvenser.


Se Vanvittig Forelsket på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVanvittig Forelsket havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vanvittig Forelsket ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vanvittig Forelsket herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vanvittig Forelsket er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vanvittig Forelsket stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar