Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vanvittig Forelsket

Vanvittig Forelsket

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Vanvittig Forelsket på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Daniel er et lovende pianisttalent, indtil Sofie åbner en helt ny verden for ham. Men da han får mistanke om, at hun har en anden, får det voldsomme konsekvenser.


Se Vanvittig Forelsket på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Vanvittig Forelsket havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vanvittig Forelsket ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vanvittig Forelsket herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vanvittig Forelsket er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vanvittig Forelsket stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar