Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Varg Veum

Varg Veum

18/12/2016 | Flixfilm

Se Varg Veum på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Crime
Instruktør: Erik Richter Strand
Skuespillere: Trond Espen Seim, Bjørn Floberg, Lene Nystrøm, Jørgen Langhelle
Spilletid: 86 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Den tungsindige privatdetektiv Varg Veum påtager sig sager for folk i knibe og bliver ofte viklet ind i dødsensfarlige sammensværgelser og skjult korruption.


Se Varg Veum på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVarg Veum havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Varg Veum ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Varg Veum herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Varg Veum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Varg Veum stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar