Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Varg

22/12/2017 | Flixfilm

Se Varg på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Crime, Thriller
Instruktør: Erik Richter Strand
Skuespillere: Trond Espen Seim, Bjørn Floberg, Kathrine Fagerland, Endre Hellestveit
Spilletid: 90 min
Land: Norway, Denmark
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Med et ensomt liv på den norsk-svenske grænse træffer en mand en skelsættende beslutning, da han påtager sig skylden for sin nevøs handlinger.

Varg (Ulveland) havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Varg på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Varg (Ulveland) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Varg stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Varg, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Varg (Ulveland) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar