Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Varsity Blues

Varsity Blues

30/09/2016 | Flixfilm

Varsity Blues på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Brian Robbins
Skuespillere: James Van Der Beek, Jon Voight, Paul Walker
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da Coyotes' bedste quarterback bliver skadet, er det Jonathan Moxons tur til at træde ind i rampelyset. Alligevel er Moxon mere interesseret i skolen.

Varsity Blues havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Varsity Blues på YouTube.Se Varsity Blues på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Varsity Blues ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Varsity Blues stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Varsity Blues, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Varsity Blues er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar