Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Varsity Blues

Varsity Blues

30/09/2016 | Flixfilm

Se Varsity Blues på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy, Drama, Romance, Sport
Instruktør: Brian Robbins
Skuespillere: James Van Der Beek, Jon Voight, Paul Walker, Ron Lester
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Da Coyotes' bedste quarterback bliver skadet, er det Jonathan Moxons tur til at træde ind i rampelyset. Alligevel er Moxon mere interesseret i skolen.


Se Varsity Blues på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVarsity Blues havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Varsity Blues ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Varsity Blues herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Varsity Blues er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Varsity Blues stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar