Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi

Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi

20/10/2022 | Flixfilm

Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Pietro Orlando, Andrea Purgatori, Natalina Orlandi
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom, Italy
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Rom, 1983. På vej hjem fra musikundervisning forsvinder 15-årige Emanuela Orlandi — og vikler Vatikanet ind i et årelangt mysterium.Se Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar