Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ved Verdens Ende

Ved Verdens Ende

04/03/2015 | Flixfilm

Se Ved Verdens Ende på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Psykiateren Adrian sendes til Sumatra for at vurdere den mentale tilstand for Severin, som begik mord, fordi han beskyttede en sjælden plante, der kan give udødelighed.


Se Ved Verdens Ende på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVed Verdens Ende havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ved Verdens Ende ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ved Verdens Ende herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ved Verdens Ende er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ved Verdens Ende stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar