Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ved Verdens Ende

Ved Verdens Ende

04/03/2015 | Flixfilm

Se Ved Verdens Ende på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Tomas Villum Jensen
Skuespillere: Nikolaj Lie Kaas, Birgitte Hjort Sørensen, Nikolaj Coster-Waldau
Spilletid: 95 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Psykiateren Adrian sendes til Sumatra for at vurdere den mentale tilstand for Severin, som begik mord, fordi han beskyttede en sjælden plante, der kan give udødelighed.

Ved Verdens Ende havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ved Verdens Ende på YouTube.



Se Ved Verdens Ende på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ved Verdens Ende ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ved Verdens Ende stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ved Verdens Ende, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ved Verdens Ende er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar