Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vegas Vacation

Vegas Vacation

25/02/2015 | Flixfilm

Vegas Vacation på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Comedy
Instruktion: Stephen Kessler
Skuespillere: Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Randy Quaid
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Familien Griswold prøver endnu engang at holde en fredelig familieferie. Denne gang går turen til Las Vegas, hvor fætter Eddie bl.a. hænger ud med Siegfried og Roy.

Vegas Vacation havde premiere på Netflix Danmark den 25. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vegas Vacation på YouTube.Se Vegas Vacation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vegas Vacation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vegas Vacation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vegas Vacation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vegas Vacation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar