Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » VeggieTales in the City

VeggieTales in the City

15/09/2017 | Flixfilm

Se VeggieTales in the City på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Short, Adventure, Comedy, Family, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mike Nawrocki, Rob Paulsen, Phil Vischer, Tress MacNeille
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Larry, Bob og deres grøntsagsvenner får udvidet deres horisont og præsenterer farverige, inspirerende historier både fra byen og fra deres egen baghave.

VeggieTales in the City (Grøntsagaer i byen) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se VeggieTales in the City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om VeggieTales in the City (Grøntsagaer i byen) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at VeggieTales in the City (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame VeggieTales in the City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til VeggieTales in the City (Grøntsagaer i byen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar