Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » VeggieTales in the House

VeggieTales in the House

23/09/2016 | Flixfilm

Se VeggieTales in the House på Netflix

Indspilningsår: 2014–2016
Genre: Animation, Comedy, Family, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Phil Vischer, Mike Nawrocki, Tress MacNeille, Rob Paulsen
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Tag med på nye spændende eventyr med tomaten Bob, agurken Larry og alle deres grønsagsvenner. De er mere farverige end nogensinde før!


Se VeggieTales in the House på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVeggieTales in the House havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om VeggieTales in the House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til VeggieTales in the House herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til VeggieTales in the House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at VeggieTales in the House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar