Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » VeggieTales in the House

VeggieTales in the House

23/09/2016 | Ingen kommentarer

Se VeggieTales in the House på Netflix

Indspilningsår: 2014–2016
Genre: Animation, Comedy, Family, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Phil Vischer, Mike Nawrocki, Tress MacNeille, Rob Paulsen
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.9

Resumé: Tag med på nye spændende eventyr med tomaten Bob, agurken Larry og alle deres grønsagsvenner. De er mere farverige end nogensinde før!


Se VeggieTales in the House på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


VeggieTales in the House havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om VeggieTales in the House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til VeggieTales in the House herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til VeggieTales in the House er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at VeggieTales in the House stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar