Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » VeggieTales in the House

VeggieTales in the House

23/09/2016 | Flixfilm

VeggieTales in the House på Netflix

Produktionsår: 2014–2016
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Phil Vischer, Mike Nawrocki, Tress MacNeille
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.0

Handling: Tag med på nye spændende eventyr med tomaten Bob, agurken Larry og alle deres grønsagsvenner. De er mere farverige end nogensinde før!

VeggieTales in the House havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til VeggieTales in the House på YouTube.Se VeggieTales in the House på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om VeggieTales in the House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at VeggieTales in the House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame VeggieTales in the House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til VeggieTales in the House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar