Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » VeggieTales og Kong Julian fra Madagascar på Netflix

VeggieTales og Kong Julian fra Madagascar på Netflix

03/10/2014 | Flixfilm

kong julian madagascar netflixI år kommer julen tidligt på Netflix for streamingtjenesten har nemlig premiere på to helt nye børneserier, nemlig VeggieTales in the House og Kong Julian, en karakter fra de populære Madagascar-film.

Serierne er produceret i samarbejde med DreamWorks Animation, som Netflix har en eksklusiv aftale med. DreamWorks Animation er især kendt for deres populære animationsfilm som Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda og Sådan Træner Du Din Drage.

Kong Julian er den skøre og danseglade lemur fra de populære Madgascar-film og i den nye serie kommer han ud på nye vilde og vanvittige eventyr, mens serien VeggieTales in the House handler om menneskelige grøntsager, der gennem historier med megen morale underholder med deres finurlige og saftige venner.

Samarbejdet mellem Netflix og DreamWorks Animation betyder, at der kommer en lang række film og serier fra det anerkendte produktionsselskab. Udover, at de populære film løbende får premiere på streamingtjenesten, så samarbejder de to også om helt nye serier. Udover ovennævnte VeggieTales in the House og Kong Julian, kommer der også en serie baseret på Den Bestøvlede Kat, Sådan Træner Du Din Drage og Dinotrux, som handler om dinosaur-robotter.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Mr. Good: Cop or Crook?'

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Kong Julian og VeggieTales in the House på Netflix Danmark sidst på året.Skriv kommentar