Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Veje mod syd

Veje mod syd

02/12/2021 | Flixfilm

Veje mod syd på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En spansk manuskriptforfatter, som bor i eksil i Frankrig, kæmper med sin rolle i den antifascistiske modstandsbevægelse derhjemme og med et anspændt forhold til sin søn.

Veje mod syd havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Veje mod syd på YouTube.Se Veje mod syd på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Veje mod syd ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Veje mod syd stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Veje mod syd, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Veje mod syd er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar