Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vejen mod Cairo

Vejen mod Cairo

16/09/2021 | Flixfilm

Vejen mod Cairo på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et par narkobetjente, der efterforsker mordet på en velhavende forretningsmand i Port Said, afslører en stor narkosmuglerring i dette krimidrama.

Vejen mod Cairo havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vejen mod Cairo på YouTube.Se Vejen mod Cairo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vejen mod Cairo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vejen mod Cairo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vejen mod Cairo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vejen mod Cairo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar