Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Velkommen ombord!

Velkommen ombord!

27/08/2021 | Flixfilm

Velkommen ombord! på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Frode Munksgaard
Spilletid: N/A
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Martin er tilfreds med at kunne arbejde på sin roman under en trafikprop, indtil en ubuden blaffer hopper ind i bilen og indleder en filosofisk samtale.

Velkommen ombord! havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Velkommen ombord! på YouTube.Se Velkommen ombord! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Velkommen ombord! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Velkommen ombord! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Velkommen ombord!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Velkommen ombord! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar