Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw

01/02/2019 | Flixfilm

Velvet Buzzsaw på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Dan Gilroy
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Zawe Ashton
Spilletid: 2 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Chinese, Italian
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En frygtet kritiker, en kold galleriejer og en ambitiøs assistent tiltusker sig en nylig afdød kunstners malerier – med alvorlige konsekvenser.

Velvet Buzzsaw havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Velvet Buzzsaw på YouTube.Se Velvet Buzzsaw på Netflix
Anmeldelse: Velvet Buzzsaw

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Velvet Buzzsaw ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Velvet Buzzsaw stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Velvet Buzzsaw, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Velvet Buzzsaw er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar