Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw

01/02/2019 | Flixfilm

Se Velvet Buzzsaw på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Dan Gilroy
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Zawe Ashton, Tom Sturridge
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: En frygtet kritiker, en kold galleriejer og en ambitiøs assistent tiltusker sig en nylig afdød kunstners malerier – med alvorlige konsekvenser.


Se Velvet Buzzsaw på Netflix

Anmeldelse: Velvet Buzzsaw

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Velvet Buzzsaw havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Velvet Buzzsaw ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Velvet Buzzsaw:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Velvet Buzzsaw er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Velvet Buzzsaw stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar