Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Velvet Colección: Grand Finale

Velvet Colección: Grand Finale

01/03/2020 | Flixfilm

Velvet Colección: Grand Finale på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I løbet af julen 1969 får det forestående salg af Velvet tidligere og nuværende ansatte i Madrid til at forenes om kærlige minder, nye chancer og nye begyndelser.

Velvet Colección: Grand Finale havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Velvet Colección: Grand Finale på YouTube.Se Velvet Colección: Grand Finale på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Velvet Colección: Grand Finale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Velvet Colección: Grand Finale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Velvet Colección: Grand Finale, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Velvet Colección: Grand Finale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar