Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Velvet Colección: Grand Finale

Velvet Colección: Grand Finale

01/03/2020 | Flixfilm

Se Velvet Colección: Grand Finale på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I løbet af julen 1969 får det forestående salg af Velvet tidligere og nuværende ansatte i Madrid til at forenes om kærlige minder, nye chancer og nye begyndelser.


Se Velvet Colección: Grand Finale på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVelvet Colección: Grand Finale havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Velvet Colección: Grand Finale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Velvet Colección: Grand Finale herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Velvet Colección: Grand Finale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Velvet Colección: Grand Finale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar