Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Velvet Colección

Velvet Colección

14/02/2019 | Flixfilm

Velvet Colección på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne Velvet-spinoff åbner modedesigneren Ana en butik og designskole sidst i 60'erne i Barcelona sammen med sine venner Clara, Pedro og Raúl.Se Velvet Colección på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Velvet Colección (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Velvet Colección på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Velvet Colección (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Velvet Colección (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Velvet Colección, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Velvet Colección er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Velvet Colección

  1. Sara - kl. 15:36, 06-04-2022:

    Hvornår vises sæson 3 af Velvet collection på netflix?

Skriv kommentar