Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Velvet Colección

Velvet Colección

14/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Velvet Colección på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I denne Velvet-spinoff åbner modedesigneren Ana en butik og designskole sidst i 60'erne i Barcelona sammen med sine venner Clara, Pedro og Raúl.


Se Velvet Colección på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Velvet Colección (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Velvet Colección (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Velvet Colección herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Velvet Colección er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Velvet Colección (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar