Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vendetta: Truth, Lies and The Mafia

Vendetta: Truth, Lies and The Mafia

24/09/2021 | Flixfilm

Se Vendetta: Truth, Lies and The Mafia på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Sicilien har en dristig "antimafiakoalition", men hvad sker der, når de, der skal eliminere den organiserede kriminalitet, selv bliver anklaget for at være forbrydere?

Vendetta: Truth, Lies and The Mafia (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vendetta: Truth, Lies and The Mafia på YouTube.Se Vendetta: Truth, Lies and The Mafia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vendetta: Truth, Lies and The Mafia (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vendetta: Truth, Lies and The Mafia (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vendetta: Truth, Lies and The Mafia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vendetta: Truth, Lies and The Mafia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar