Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vendetta

01/12/2020 | Flixfilm

Se Vendetta på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Drama
Instruktør: Jen Soska, Sylvia Soska
Skuespillere: Dean Cain, Paul Wight, Michael Eklund, Benjamin Hollingsworth
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: En kriminalbetjent, hvis kone blev dræbt af en mand, han fik fængslet, bliver med vilje anholdt og sat bag tremmer, så han kan få sin hævn.

Vendetta havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Vendetta på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vendetta ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vendetta stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vendetta, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vendetta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar