Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vendetta

01/12/2020 | Flixfilm

Vendetta på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Drama
Instruktion: Jen Soska, Sylvia Soska
Skuespillere: Dean Cain, Paul Wight, Michael Eklund
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: En kriminalbetjent, hvis kone blev dræbt af en mand, han fik fængslet, bliver med vilje anholdt og sat bag tremmer, så han kan få sin hævn.Se Vendetta på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Vendetta havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vendetta på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Vendetta ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vendetta stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vendetta, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vendetta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar