Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vendo cara la pelle

Vendo cara la pelle

19/05/2021 | Flixfilm

Vendo cara la pelle på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung revolvermand søger hævn for et brutalt angreb på sin familie og drager ud på en mission, hvor han oplever farer — og nye følelser.Se Vendo cara la pelle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Vendo cara la pelle havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vendo cara la pelle på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Vendo cara la pelle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vendo cara la pelle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vendo cara la pelle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vendo cara la pelle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar