Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Venedig-vinderen ‘The Disciple’ samt tysk Oscar-håb lander hos Netflix

Venedig-vinderen ‘The Disciple’ samt tysk Oscar-håb lander hos Netflix

27/01/2021 | Flixfilm

And Tomorrow the Entire World netflix danmarkNetflix har netop offentliggjort, at de har købt de eksklusive streamingrettigheder til to interessante internationale film.

Første film er vinderen for bedste manuskript på Venedig Film Festival, ‘The Disciple’, som er executive produceret af Oscar-vinderen Alfonso Cuaron, som også var bag den kritikerroste Netflix-film ‘Roma’, som havde premiere på streamingtjenesten i 2018.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

Dramafilmen ‘The Disciple’, som er skrevet og instrueret af indiskfødte Chaitanya Tamhane, følger en mand, som har viet sit liv til at blive en klassisk musikvokalist ved flittigt at følge traditionerne og disciplinen fra de gamle mestre. Men efterhånden som årene går, begynder han at spekulere på, om det virkelig er muligt at blive så god som han stræber efter.

Foruden ovenstående har Netflix også nappet rettighederne til den tyske ‘And Tomorrow The Entire World’, som er Tysklands bud på en international Oscar-vinder – i kamp mod blandt andet det danske biografhit ‘Druk’.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' slutter efter sæson 3

Julia von Heinz står bag det politiske drama om en kvinde, der tilslutter sig Antifa for at modsætte sig en stigende nynazistisk bevægelse i landet. Hun kommer dog på tværs med sin venner om, hvorvidt vold nogensinde kunne være et legitimt politisk svar på fascisme.

Filmen har skabt røre i det politiske miljø i Tyskland, særligt hos det yderste højrefløjs parti AFD, som ikke er særlig imponeret over at filmen er udvalgt til at være Tysklands bud ved Oscar-uddelingen, samt at den har modtaget offentlige statskroner i støtte.

‘And Tomorrow The Entire World’ får premiere på Netflix Danmark inden april, mens premieredatoen for ‘The Disciple’ endnu ikke er annonceret.

Nedenfor kan du se trailers til begge de kommende film;
Skriv kommentar