Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Venezia La Luna E Tu

Venezia La Luna E Tu

04/06/2021 | Flixfilm

Se Venezia La Luna E Tu på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Gondolføreren Bepis flirtende adfærd truer forholdet til sin forlovede. Da han ikke kan modstå to nye udlændinge, kan det være dråben, der får bægeret til at flyde over.

Venezia La Luna E Tu havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Venezia La Luna E Tu på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Venezia La Luna E Tu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Venezia La Luna E Tu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Venezia La Luna E Tu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Venezia La Luna E Tu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar