Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Venga A Fare Il Soldato Da Noi

Venga A Fare Il Soldato Da Noi

05/06/2021 | Flixfilm

Venga A Fare Il Soldato Da Noi på Netflix

Produktionsår: 1971
Genre: Comedy, Musical
Instruktion: Ettore Maria Fizzarotti
Skuespillere: Katia Christine, Gianni Nazzaro, Stelvio Rosi
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Da Nicoletta ved en fejl indkaldes til hæren, griber hun chancen for at udspionere sin flirtende kæreste, men opdager snart, at der foregår mange ting i barakkerne.

Venga A Fare Il Soldato Da Noi havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Venga A Fare Il Soldato Da Noi på YouTube.Se Venga A Fare Il Soldato Da Noi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Venga A Fare Il Soldato Da Noi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Venga A Fare Il Soldato Da Noi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Venga A Fare Il Soldato Da Noi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Venga A Fare Il Soldato Da Noi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar