Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vengeance: A Love Story

Vengeance: A Love Story

27/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Vengeance: A Love Story på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Johnny Martin
Skuespillere: Nicolas Cage, Anna Hutchison, Talitha Eliana Bateman, Deborah Kara Unger
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Fire kriminelle slipper for straf takket være en udspekuleret advokat. I stedet bliver de mål for en politibetjent, som praktiserer sin helt egen udgave af retfærdighed.


Se Vengeance: A Love Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Vengeance: A Love Story havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vengeance: A Love Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vengeance: A Love Story herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vengeance: A Love Story er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vengeance: A Love Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar