Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vengeance: A Love Story

Vengeance: A Love Story

27/08/2019 | Flixfilm

Se Vengeance: A Love Story på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Johnny Martin
Skuespillere: Nicolas Cage, Anna Hutchison, Talitha Eliana Bateman, Deborah Kara Unger
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Fire kriminelle slipper for straf takket være en udspekuleret advokat. I stedet bliver de mål for en politibetjent, som praktiserer sin helt egen udgave af retfærdighed.

Vengeance: A Love Story havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Vengeance: A Love Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vengeance: A Love Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vengeance: A Love Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vengeance: A Love Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vengeance: A Love Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar