Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Veninder

01/12/2020 | Flixfilm

Veninder på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy
Instruktion: Charlotte Sachs Bostrup
Skuespillere: Taina Anneli R. Berg, Kaya Brüel, Anne-Grethe Bjarup Riis
Spilletid: 85 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 3.2

Handling: Fire meget forskellige veninder med en god portion humor mødes til den enes fødselsdag. Da de skilles, har de udviklet sig en smule, oplevet en del og talt en masse.

Veninder havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Veninder på YouTube.Se Veninder på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Veninder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Veninder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Veninder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Veninder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar