Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Venner for livet

Venner for livet

15/11/2020 | Flixfilm

Venner for livet på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktion: Arne Lindtner Næss
Skuespillere: Magnus Solhaug, Sunaina Jassal, Leo
Spilletid: 89 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Petter går en kedelig ferie på bøhlandet i møde, men snart er han involveret i et dramatisk og farligt eventyr med sine to nye venner: pigen Nila og tyren Samson.

Venner for livet havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Venner for livet på YouTube.Se Venner for livet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Venner for livet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Venner for livet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Venner for livet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Venner for livet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar