Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Venom: Let There Be Carnage

Venom: Let There Be Carnage

07/08/2023 | Flixfilm

Venom: Let There Be Carnage på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: Andy Serkis
Skuespillere: Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams
Spilletid: 97 min
Land: United States, China
Sprog: English, Spanish, Mandarin, Japanese
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Mens Eddie Brock og Venom forsøger håndtere deres vanskelige indbyrdes forhold, opstår en ny trussel i form af seriemorderen Cletus Kasady og en ny symbiot fra rummet.Se Venom: Let There Be Carnage på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Venom: Let There Be Carnage havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Venom: Let There Be Carnage på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Venom: Let There Be Carnage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Venom: Let There Be Carnage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Venom: Let There Be Carnage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Venom: Let There Be Carnage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar