Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Venom

21/07/2020 | Flixfilm

Se Venom på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Ruben Fleischer
Skuespillere: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze
Spilletid: 112 min
Land: China, USA
Sprog: English, Mandarin, Malay
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En journalist kæmper for sit liv mod en gal videnskabsmand, efter at han er blevet forenet med et irritabelt rumvæsen, som giver ham usædvanlige superkræfter.

Venom havde premiere på Netflix Danmark den 21. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Venom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Venom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Venom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Venom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar