Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Venskabsbyen – Halloween-hurlumhej

Venskabsbyen – Halloween-hurlumhej

03/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Venskabsbyen – Halloween-hurlumhej på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Det er Halloween i Vennebyen, og da Kimmy vender tilbage efter at have været væk, ser hun, at hele byen er fyldt med vampyrer og monstre.


Se Venskabsbyen – Halloween-hurlumhej på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Venskabsbyen – Halloween-hurlumhej havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Venskabsbyen – Halloween-hurlumhej ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Venskabsbyen – Halloween-hurlumhej herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Venskabsbyen – Halloween-hurlumhej er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Venskabsbyen – Halloween-hurlumhej stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar