Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ventoux

30/04/2022 | Flixfilm

Ventoux på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Nicole van Kilsdonk
Skuespillere: Kasper van Kooten, Wilfried de Jong, Leopold Witte
Spilletid: 108 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Fire venner beslutter sig for at genopleve fortiden ved at cykle op ad Mont Ventoux, sådan som de gjorde det 30 år tidligere. Men fortidens spøgelser forfølger dem.

Ventoux havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ventoux på YouTube.Se Ventoux på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ventoux ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ventoux stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ventoux, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ventoux er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar