Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Venus in Fur

Venus in Fur

01/10/2017 | Flixfilm

Se Venus in Fur på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: Roman Polanski
Skuespillere: Emmanuelle Seigner, Mathieu Amalric
Spilletid: 96 min
Land: France, Poland
Sprog: French, German
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Efter lang tids søgen har en parisisk manuskriptforfatter og instruktør fundet den perfekte kvinde til hovedrollen i et kontroversielt stykke om masochistiske forhold.

Venus in Fur havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Venus in Fur på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Venus in Fur ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Venus in Fur stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Venus in Fur, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Venus in Fur er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar