Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vera

27/05/2014 | Flixfilm

Se Vera på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Brenda Blethyn, Jon Morrison, Riley Jones, Kenny Doughty
Spilletid: 90 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Denne politiserie fokuserer på den utrættelige Vera Stanhope, der opklarer en række usædvanlige mord i det maleriske Northumberland County.


Se Vera på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVera havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vera ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vera herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vera er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vera stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar